Щети от буря

Care Green има десетилетие опит в обработката на щети от бури, причинени от дървета. Ние сме на разположение 24/7 в случай на спешност.

Терен преди да се намесим или след
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Когато буря причини големи щети на дърветата, не трябва да чакате до работното време на компанията, за да получите помощ. Ние сме на разположение 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Без значение какъв е спешният случай, ние ще бъдем във вашия имот за минути! Ние знаем значението на бързата реакция, когато вашият имот пострада от внезапни бедствия. С нашия екип от професионалисти, които са добре оборудвани за всяка ситуация, ние ще бъдем готови да ви се притечем на помощ в миг.
Спешните ситуации, свързани с дървета, могат да причинят допълнителни щети, ако не се предприемат незабавни мерки, така че ако търсите спешни услуги за дървета близо до мен. Доверете се на най-доброто в София за спешна грижа за дърветата.

tick icon

Най-високо оценена компания

tick icon

Напълно лицензиран екип

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Цени

По договаряне


Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни