Извозване

Care Green предлага извозване за зелен и битов отпадък на нашите клиенти повече от 10 години! Научете какво кара нашите клиенти да се връщат.

Терен преди да се намесим или след
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Обмисляте ли да построите нов дом или друга структура в район, който в момента е населен с био или битов отпадък? Ще разчистим този парцел, за да направим двора ви красив и чист. Независимо от вида на отпадъка и количеството на отпадъка, ние сме способни да извозим всичко в имота. Можем да извозим напълно боклука във вашето мазе, таван или имот. Разполагаме със самосвал и цял екип професионалисти.Обадете се сега, за безплатен оглед.

tick icon

Най-високо оценен

tick icon

Напълно лицензиран и застрахован

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Цени

По договаряне


Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни