Градински услуги

Професионално проектиран и щателно поддържан пейзаж добавя стойност и красота към вашия дом. Той значително подобрява вашето външно жилищно пространство и създава привлекателност, която кара жителите да се гордеят.
Непредсказуемото време в България може да затрудни поддържането на двора ви привлекателен.

Терен преди да се намесим или след

В Care Green ние предоставяме на собственици на жилища, строителни предприемачи, управители на имоти и много други рентабилно и красиво озеленяване. Предлагаме цял набор от услуги за вашата градина, като най-търсените са: плевене, оформяне на жив плет, косене, прекопаване, почистване на почва от камъни и плевели. Нашият екип ще изслуша вашите нужди и ще изготви план, който отговаря на вашия бюджет и график. Ние сме наясно с всички правни изисквания, процедури за безопасност и екологични изисквания, включени в създаването на функционално външно пространство.

Терен преди да се намесим или след
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Ние използваме нашия задълбочен опит и знания, за да създадем, подобрим и поддържаме вашето жилищно озеленяване. Нашите професионалисти си партнират с всеки собственик на жилище, за да планират, проектират и реализират изключителна грижа за тревата и градината, работейки с клиенти целогодишно.

От луксозни градски апартаменти до еднофамилни къщи, нашите творчески възможности и превъзходно обслужване осигуряват впечатляващи резултати, които продължават години напред.

tick icon

Най-високо оценена компания

tick icon

Напълно лицензиран екип

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Цени

По договаряне


Ето какво правим

Нашата група от опитни професионалисти предоставя пълна грижа за поддържане на вашата морава и ландшафт.

Когато проектираме и монтираме вашата външна жилищна площ, ние вземаме предвид не само съществуващата ландшафтна среда, но и околната архитектура на вашия дом и общност. Ние също така вземаме под внимание нуждите ви.

Care Green предоставя всички услуги за озеленяване на жилищни площи, включително грижа за трева, мулчиране, кантиране, общо почистване и аериране. Ние ще оценим вашия пейзаж и ще идентифицираме проблемните зони, за да подобрим визията на вашия двор.

Нашата работа е да възстановим предишния блясък на моравата ви и да поддържаме вашето външно жизнено пространство през всеки сезон. Някои от основните ни задачи включват:

Пролетно и есенно почистване

Проектиране и монтаж

Засаждане и мулчиране

Намаляване на плевелите

Вътрешни дворове и пътеки

Подрязване и резитба на дървета

И много други подобни услуги!

Първият етап е обсъждане на дизайна и очакванията на проекта. Ние обръщаме голямо внимание на нуждите и личните ви предпочитания на вашия имот. Care Green ще създаде прецизен план, който ще ви впечатли както функционално, така и визуално. Можем да препоръчаме всичко - от контрол на дренажа до вътрешни дворове и растения.

Ние работим в тясно сътрудничество с вас, за да поставим цел и намерение.

Ако не виждате нуждите си изброени тук, моля, свържете се и можем да обсъдим най-добрите ви опции!

Кого обслужваме

Областите, които обслужваме, включват (но не се ограничават до):

София

Перник

София-област

Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни