Рязане и кастрене на дървета

Care Green предлага рязане и кастрене на дървета на нашите клиенти повече от 10 години! Научете какво кара нашите клиенти да се връщат.

A tree being cut with a chainsaw
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Премахването на дървета и клони може да бъде опасна задача в ръцете на непрофесионалист. Особено опасно е премахването на дървета, които са близо до сгради. Care Green има десетилетие опит в премахването и кастренето на дървета от деликатни или привидно недостъпни места. Ще обсъдим с вас най-безопасния метод за премахване на дърво и ще ви дадем безплатна писмена оценка със спецификации и цена.

tick icon

Най-високо оценена компания

tick icon

Напълно лицензиран екип

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Резитба на овошки

Как да подрязваме различните овощни дървета през пролетта Важен въпрос при подрязването на дърветата е кога да се направи. Ако тази процедура се извърши твърде рано докато температурите все още са ниски дървото може да не понесе замръзване. Ако направите резитбата точно преди началото на соковия поток, растението ще "плаче" дълго време. Идеалното време за "изрязването" е ясно, с температура на въздуха най-малко –5 °C. Времето за подрязване на дърветата през пролетта обикновено е ограничено от март до средата на април.


През лятото обаче не се прави резитби. При оглеждане на дърветата може да забележите болни, изгнили или счупени клони. Желателно е те да бъдат премахнати. Може да се премахнат и клони за насочване на растежа в желаната посока.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Позвънете сега за безплатен оглед и консултация


Цени

Кастрене на дървета

По договаряне

Рязане на овощни дървета

10 лв. – 50 лв.

Иглолистни дървета

150 лв. – 500 лв.

Топола – пирамидална

200 лв. – 800 лв.

Топола – кавак (разклонена)

300 лв. – 800 лв.

Бук, дъб, орех, липа

100 лв. - 500 лв.

Отрязване на опасни или счупени клони в близост до сгради и електропроводи

от 800 лв.

Кастрене на дърветаПо договорка

По договаряне

Извозване на отсечени дървета и клони

Извозване до депо за растителни отпадъци в София. Цената е за камион събиращ 5куб. м.

130 лв.

Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни