Разчистване на терени

Доверете се на лицензирани експерти, които разчистват терени повече от 10 години! При нас винаги получaвате отлично изпълнение, разумни срокове и достъпни цени. С нашите услуги вашият имот винаги повишава цената си.

Свържете се с нас за професионална консултация!

Терен преди да се намесим или след
Clearing terrain

Какво получавате от Care Green?

tick icon

Безопасно Рязане и кастрене на дървета в близост до сгради, огради, стълбове и др.

tick icon

Трайно премахване на храсти и ниска растителност.

tick icon

Смилане на пънове и дървесен отпадък.

tick icon

Разчистване и извозване до лицензирано сметище.

tick icon

Лицензиран екип от експерти с над 10 г опит в разчистването на терени.

tick icon

Пълно оборудване и професионални машини за разчистване на парцели.

tick icon

Коректност и съвестно изпълнение при разчистването на терена.

tick icon

Достъпни цени (винаги).

Цени за разчистване на терени

Цените за разчистването се договарят в зависимост от площта на парцела в кв.м. и необходимото оборудване.

0,60 лв./кв.м. – 2,00 лв./кв.м.

0876935046

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни