Косене на трева

Care Green предлага косене на висока и ниска трева на нашите клиенти повече от 10 години! Научете какво кара нашите клиенти да се връщат.

Терен преди да се намесим или след
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Обмисляте ли да прекарвате следобеда в район, който в момента е населен с гъста и висока трева? Ще разчистим този парцел, за да направим място за вашата почивка. Независимо от височината и гъстотата на тревата, ние сме способни да си проправим път в имота. Можем да премахнем тревата напълно или можем да я оставим след себе си като натурален тор, който ще послужи за подобряване на почвата.

tick icon

Най-високо оценена компания

tick icon

Напълно лицензиран екип

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Цени за косене на трева

до 20 см.

0,15 лв. – 0,25 лв./кв.м.

от 20 до 40 см.

до 0,40 лв./кв.м.

от 40 до 60 см.

до 0,60 лв./кв.м.

Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни