Снегопочистване

Ние сме специализирани в почистването на сняг в жилищни и търговски обекти, независимо от размера на вашия дом, бизнес, училище, паркинг и т.н. В Care Green имаме опита и експертните познания, за да поддържаме местоположението ви постоянно чисто от лед и сняг през цялата зима.

Терен преди да се намесим или след

A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

В Care Green нашите експерти предоставят надеждно обслужване с ясна комуникация и строг график. С наща бърза реакция за обслужване на клиенти нашият екип е винаги на едно телефонно обаждане разстояние; предоставяне на всякаква помощ, от която може да се нуждаете.

Имаме най-бързите и ефективни практики за почистване на сняг в региона, с несравнима надеждност. Нашият постоянен успех е резултат от нашия висококвалифициран персонал и отлично планиране.

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за рязане и кастрене на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по рязане и кастрене на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.

Цени

По договаряне


Кои сме ние?

Ние сме експерти по почистването на сняг и лед с над 10 години опит в обслужването на клиенти от всякакъв размер.

Нашият екип е известен с отлични стандарти за безопасност, бързо време за реакция, изключително обслужване на клиентите и над десетилети изключителна работа както за търговски, така и за жилищни клиенти.

Ние сме компания, която си сътрудничи тясно с клиентите, за да гарантираме, че нашият екип предоставя точните резултати, които търсите!

Най-високо оценена компания

Напълно лицензиран екип

Снегорин, подреждане, извозване

Услугата е достъпна 24/7 по време на снежни и ледени бури

Над 10 години професионален опит

Ето какво правим

Когато става въпрос за студения сезон, поддръжката е единственият начин да гарантирате, че околните зони на вашия имот или бизнес са безопасно почистени от лед и сняг. Ние сме в крак с опасните и предстоящи метеорологични събития и ще съобщаваме актуализации в реално време.

Care Green предлага разнообразие от персонализирани услуги за отстраняване на снежни условия, включително:

Приложение за осоляване

Снегорин, подреждане, извозване

Прекомерно снегопочистване

Разтапяне на сняг

Обслужването е на разположение 24/7 по време на снежни и ледени бури

Почистване на сняг

Нашите услуги за снегопочистване включват премахване на сняг от входове, алеи, паркинги за хора с увреждания и други критични зони, за да запазите имота си безопасен и отворен.

Размразяване

Ние работим за активно обезледяване на свойствата, за да предотвратим подхлъзване и падане, и проактивно, за да предотвратим повторно замръзване.

Управление на риска

Нашият персонал работи неуморно за намаляване на риска чрез почистване на сняг и лед, които могат да доведат до злополуки.

Тротоари и пътеки

Разчистваме пешеходни пътеки и тротоари, за да запазим клиентите си в безопасност и вашия бизнес работещ.

Подреждане на сняг

Това включва също теглене и топене. Преместваме снега на удобно място извън вашия имот или го премахваме чрез топене.

Кого обслужваме

Ние обслужваме всеки частен и обществен бизнес, включително:

Частни домове

Корпоративни офиси и индустриални паркове

Апартаменти и жилищни комплекси

Търговски центрове и молове за търговия на дребно

Болници и медицински комплекси

Паркинги

Държавни съоръжения

Летища

Заводи и складове

Транспортни дворове

И още много!

Свържете се с нас

Обадете ни се

0876935046

Пишете ни