A man surveying a downed tree
Гаранция за добре свършена работа
Опитен и отговорен
екип от професионалисти

За нас

Нашата мисия е да предоставим най-висококачествените услуги по начин, който непрекъснато надхвърля очакванията на нашите клиенти.

Care Green е местен бизнес, притежаван и управляван от Инж. Далеков. С над 10 години опит, ние се гордеем с достъпни, конкурентни цени, качествени услуги за дървета и терени и предлагаме на нашите клиенти вниманието към детайла, което големите компании често пренебрегват. Ако имате нужда от премахване на дървета, почистване на терен, косене, градински услуги или просто искате да знаете цялостното здраве на вашите дървета, моля, свържете се с нас за безплатна, без задължение оценка.

Нашите основни ценности

Устойчивост

Като семеен бизнес, ние винаги сме гледали на работата си, като в услуга на общността и продължаваме да го правим, докато растем непрекъснато.

Финансова отговорност

Ние се стремим да осигурим най-добрата стойност за всеки бюджет, предлагайки конкурентни цени. Свържете се с нас, за да обсъдим подробностите.

Щастието на клиента

Клиента е крал и ние винаги се водим по това. Ако нещо не е наред с вашият обект по време на или след нашата работа, винаги сме на среща да помогнем.