Рязане на дървета

Care Green предлага рязане на дървета на нашите клиенти повече от 10 години! Научете какво кара нашите клиенти да се връщат.

A tree being cut with a chainsaw
A man surveying a downed tree

Защо да изберете нас?

Премахването на дървета може да бъде опасна задача в ръцете на непрофесионалист. Особено опасно е премахването на дървета, които са близо до сгради. Care Green има десетилетие опит в премахването на дървета от деликатни или привидно недостъпни места. Ще обсъдим с вас най-безопасния метод за премахване на дърво и ще ви дадем безплатна писмена оценка със спецификации и цена.

tick icon

Най-високо оценена компания

tick icon

Напълно лицензиран екип

tick icon

Десетилетие опит

tick icon

Професионална експертиза и оборудване

tick icon

Достъпни цени

Какво включва разчистването на терен?

Ето, че настъпи момента да разчистите вашия парцел от непроходимите храсти и излишните дървета. С лекота ще разчистим вашия терен и ще освободим място за новия ви проект. Дебелината на храстите и дърветата не са проблем за нашия опитен екип. Преди да се захванем с тях първо ще определим обема работа и необходимото оборудване.

Разчистване на терен и премахване на дървета

Независимо дали вашият имот обхваща няколко декара или е малък жилищен парцел, с радост ще откриете, че нашите опции за Рязане на дървета и разчистване се предоставят бързо, професионално и по най-отговорния за околната среда начин. Като си партнирате с нас вие избирате специалисти номер 1 в България по Рязане на дървета (и разчистване на парцели).

Смилане и премахване на дънери (пънове)

Наясно сме как остатъчните пънове могат да намалят красотата дори на най-атрактивните имоти. Ето защо сме се оборудвали да предоставяме услуги за цялостно смилане на пънове и дървесен отпадък. Премахваме пънове с всякакви размери. Имаме опит в справянето с всякаква упорита растителност, независимо от тяхното местоположение или колко близо са до ограда, сграда, плувен басейн или структура. Нашият висококвалифициран екип безопасно ще отстрани дърветата заедно с клоните им, без да причинява щети на околните структури.

Извозване до лицензирано сметище

Когато работата приключи, ние използваме нашите самосвали и оборудване за изхвърляне на отпадъци, за да премахнем и изтеглим нежелания материал бързо и ефективно от вашия имот. С гордост предоставяме прецизни и достъпни решения за почистване на отломки като част от нашата услуга.


Цени

Иглолистни дървета

150 лв. – 500 лв.

Топола – пирамидална

200 лв. – 800 лв.

Топола – кавак (разклонена)

300 лв. – 800 лв.

Бук, дъб, орех, липа

100 лв. - 500 лв.

Отрязване на опасни или счупени клони в близост до сгради и електропроводи

от 800 лв.

Кастрене на дърветаПо договорка

По договорка

Извозване на отсечени дървета и клони

Извозване до депо за растителни отпадъци в София. Цената е за камион събиращ 5куб. м.

130 лв.

Свържете се с нас